Mest om håndarbeide, men også andre ting jeg liker å gjøre.

tirsdag 25. januar 2011

Kjekt å ha !

LYSKASSE

Årstidens lysforhold gir få muligheter til tegning på verandadøra, derfor har jeg lenge ønska meg lyskasse - men de koster "mang pænga".
T kunne fortelle at hun hadde fått laga sin kasse på vårt lokale "treningsverksted", til en overkommelig pris;-}

Jeg bestilte meg en og sist uke kom T på besøk medbringende denne:

 


På lørdagen tok jeg den i bruk - og så kjekt....

 


I USA i høst kjøpte jeg "kit" til Over the river and through the woods, teppe fra Crab Apple Hill. Et nydelig teppe - mye arbeide - men det skal bli ferdig en gang:-)

På besøk hos Kathrines Qiltestue forrige lørdag fikk jeg tips om en ny tråd - den er bestilt .................fortsettelse følger.

Jeg lovte en "GI BORT" - den kommer!!!!!!

Ha en fortreffelig aften!

Liv Åshild





Posted by Picasa

tirsdag 11. januar 2011

Søndagssøm

Etter ei travel uke og juleutkastelse på lørdagen, var det kjempegodt å tilbringe noen timer på syrommet søndagen. Er riktig fornøyd med resultatene.

Her har det blitt en mug-rugg, har fått plass ved god-stolen og skal inspirere fra morgenkaffen til kveldsteen:-)

 


Sticheryet er design fra Abyquilt

 


Mitt juleønske fra Datter var pakke fra Kathrines Quiltestue - og hun trampet seg gjennom snøen i førjulsOslo og kjøpte meg:
Moda stoffer - 42 squares og 2 mønstre fra This & That.

Her har jeg sydd "Bitty Bug"
 


Denne ble kjempefin og syes nok flere ganger.

Besøkstallet her på bloggen nærmer seg "rundt tall" - har planer om å lage et lite "gavedryss" i den anledning............til dere som er innom uten å legge spor, begynn å "tren" - vil du være med på trekning, må jeg vite hvem dere er......

Fortsatt fin tirsdagskveld:-)







Posted by Picasa

onsdag 5. januar 2011

ENDELIG!!!!

Godt nytt år til dere -
jeg har virkelig hatt en rakettstart på det nye år. Etter vel 2 år som "hjemmeværende arbeidleiter" var det endelig min tur. 6.juledag kom jobbtilbudet - et vikariat i ungdomsskolen; 100% stilling. Sålangt har forvirringa vært nokså stor, men heldivis ser læringskurven ut til å bli bratt. Føles godt å endelig få tatt ibruk erfaring og kompetanse erhvervet gjennom et langt yrkesliv og studier.

Tida som hjemmeværende er benyttet til yndlingshobbyene - nå må nok tida prioriteres annerledes - men det gjør jeg med glede:-). skal nok finne noen "langfriminutt" på syrommet innimellom. Og så blir det noen masker/sting sammen med morgenkaffen = god start på dagen:-)

Ennå ligger min selv-vevde juleduk på spisebordet - men når det blir lørdag,fridag og dagslys pakkes jula bort for i år.

 


Denne duken sydde jeg som julegave til min musikalske lillebror og kone:-)

 


Her er "familiepute" og "veskeposer" - et bestillingsarbeide. Både på puta og posen har jeg dekorert med svart-kvitt bilde og brodert navn. Tilbakemeldinga tilsier fornøyd oppdragsgiver og mottakere av gavene.




 



Blir det lenge uten noe nytt innlegg, skal dere vite at jeg ikke er "gjørråslaus" - og "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves"

Ha en fin onsdagskveld!




Posted by Picasa
Read more: http://www.mylivesignature.com/mls_wizard2_1.php?sid=54488-131-0C40EDE92F6C49DCA9B5C2D0F1622563##ixzz0kVxkSwr5