Mest om håndarbeide, men også andre ting jeg liker å gjøre.

onsdag 5. januar 2011

ENDELIG!!!!

Godt nytt år til dere -
jeg har virkelig hatt en rakettstart på det nye år. Etter vel 2 år som "hjemmeværende arbeidleiter" var det endelig min tur. 6.juledag kom jobbtilbudet - et vikariat i ungdomsskolen; 100% stilling. Sålangt har forvirringa vært nokså stor, men heldivis ser læringskurven ut til å bli bratt. Føles godt å endelig få tatt ibruk erfaring og kompetanse erhvervet gjennom et langt yrkesliv og studier.

Tida som hjemmeværende er benyttet til yndlingshobbyene - nå må nok tida prioriteres annerledes - men det gjør jeg med glede:-). skal nok finne noen "langfriminutt" på syrommet innimellom. Og så blir det noen masker/sting sammen med morgenkaffen = god start på dagen:-)

Ennå ligger min selv-vevde juleduk på spisebordet - men når det blir lørdag,fridag og dagslys pakkes jula bort for i år.

 


Denne duken sydde jeg som julegave til min musikalske lillebror og kone:-)

 


Her er "familiepute" og "veskeposer" - et bestillingsarbeide. Både på puta og posen har jeg dekorert med svart-kvitt bilde og brodert navn. Tilbakemeldinga tilsier fornøyd oppdragsgiver og mottakere av gavene.
 Blir det lenge uten noe nytt innlegg, skal dere vite at jeg ikke er "gjørråslaus" - og "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves"

Ha en fin onsdagskveld!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Gratulere men ny jobb :) deilig.

  Du får nyte helgen og gylne små minutter og vi er klare til å dele små bloggsnutter med deg av og til :oD
  klem hk

  SvarSlett
 2. Tillykke med dit nye job, det bliver da dejligt for at komme ud og bruge dine skønne evner.

  Godt nytår til dig.

  SvarSlett

Read more: http://www.mylivesignature.com/mls_wizard2_1.php?sid=54488-131-0C40EDE92F6C49DCA9B5C2D0F1622563##ixzz0kVxkSwr5