Mest om håndarbeide, men også andre ting jeg liker å gjøre.

tirsdag 22. juni 2010

"FERDIGHETER"

Med det som kan kalles typisk innevær har det vært kjekt å krype inn under skråtaket på syrommet med lydbokkrim og spennende prosjekter. Jeg har tilslutt venta på sol til å ta bilder i- den mangler fortsatt men det regnet iallefall ikke:-)

Her er mitt første større prosjekt i kombinasjon stichery og quilting - "Home,sweet home" fra Bareroots.Kjempearti å sy og jeg er bra fornøyd med resultatet - og så gjør det seg godt som "velkommen til mitt hjem" i yttergangen:-). Tenkte egentlig ferdiggjøringa til solarbeide,men det ble istedet kombinasjon av håndsøm og Bryllyp på lørdagen - kjekt med noe i hendene så en kunne virkelig få med seg årets royale begivenhet når det ute regna i bøtter og spann.


Jeg har alltid hatt "veskedilla" (og sko)og til sommeren måtte det jo bli ei romslig "Roseveske".Mønsteret heter Paisly and Print Patchworkbag og jeg fant det hos allpeoplequilt Denne nettsiden inneholder mye og mangt - og en kan fritt laste ned ønskede mønster.

Inni er det 4 gode lommer og karabinkrok til mobilveska og nøkkelkjedet.
Jeg har benyttet siste broderuskmønsteret fra Northern Quilt, stoffer fra Stoff og Stil, Sparkjøp og Northern Quilt og knappen er fra Snella&PeronellaVeska er fotografert oppe på neste års vinterved - fra egen hage;-}

Nå skinner det faktisk kveldsol - håper den varer til i morgen - jeg drømmer om sitteutehøreReiseradio&heklepå7metersgardina.....

Go St.Hans

4 kommentarer:

 1. Hei Liven
  Bilde ditt var kjempeflott og vesken ser skjønn ut. Liker at de kan "romme litt", damer er rare sånnt! alt hva vi drar med oss rundt omkring....

  Ha en riktig god kveld
  hk

  SvarSlett
 2. Hei, Liven. Kjempekjekk veske du laget her. Må nok prøve meg på en slik, når alt det andre jeg skal gjøre er under kontroll.Det er kjekt at du forteller hvor du har kjøpt stoffene. Enkelte ganger ser man ett stoff som man bare MÅ ha. Ha en god St. Hans.

  SvarSlett
 3. Så fin den veska var! Og teppet var helt skjønt. Kan du sjekke linken til stedet du fant veskemønsteret, jeg får den ikke opp... Ha en fin st hans kveld!

  SvarSlett
 4. Hurra;så kjempefint bildet ble!! Du har sannelig vært rask;lyse og pene farger,det er sikkert kjempefint i gangen din:)
  Spennende veske og da har du plass til ganske mye bare-må-ha-det ting!

  SvarSlett

Read more: http://www.mylivesignature.com/mls_wizard2_1.php?sid=54488-131-0C40EDE92F6C49DCA9B5C2D0F1622563##ixzz0kVxkSwr5